22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Elevii şi profesorii de la Şcoala Gimnazială Filiaşi au donat haine, alimente şi jucării copiilor şi familiilor cu posibilități materiale reduse

Dolj: Elevii şi profesorii de la Şcoala Gimnazială Filiaşi au donat haine, alimente şi jucării copiilor şi familiilor cu posibilități materiale reduse

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică, pentru Scoala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea filișană. Această zi s-a transformat în „Zilele Voluntariatului”, cei cu suflet mare au devenit mai numeroși, iar cadourile au fost mai mari și mai variate. Elevii, profesorii și părinții elevilor de la școala Gimnazială Filiași s-au transformat in „spiriduși”, în dorința de a ajută și a aduce bucurie.
În ultimele 3 săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte,dulciuri, rechizite, in scopul ajutorării copiilor şi familiilor cu posibilități materiale reduse. Şi-au îndreptat atenția spre copiii din Argetoaia, Piria, Braloștița,Fratoștița, Rudari, Butoiești și, bineînțeles, Filiași.
Voluntarii Moșului au împachetat aproape 900 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.
Şcoala le mulţumeşte călduros părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Filiași, precum și tuturor partenerilor, Asociatiei„Frații Racoțeanu”, Rotary Club Craiova, cadrelor didactice și directorilor școlilor partenere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS