16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinivacanță de 1 Decembrie cu Porţi Deschise la Teatrul Colibri

Minivacanță de 1 Decembrie cu Porţi Deschise la Teatrul Colibri

Teatrul Colibri Craiova continuă tradiția întâlnirii cu publicul de toate vârstele în momente importante de peste an, cum este de această dată Ziua Națională a României, și invită craiovenii să i se alăture și să petreacă împreună ore cu jocuri și povești.
Astfel, din 30 noiembrie și până sâmbătă, 2 decembrie inclusiv, își deschide porțile între orele 11:00 – 17:00 pentru toți cei dornici să îi treacă pragul, să își împlinească poate visul de a descoperi din interior lumea artei animației, de a arunca un ochi în culise, în depozitul cu păpuși, decoruri, elemente de recuzită din spectacolele incluse în repertoriul instituției de-a lungul timpului.
Într-un colț feeric îi așteaptă pe copii la Colibri și o cutie plasată de poșta poveștilor ca să adune scrisorile lor pentru Moș Crăciun.
Sâmbătă, 2 decembrie, ora 18:00, spectatorii se vor putea bucurade Povestea celor trei purceluși, spectacol interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță. Cei doi actori devin parteneri de scenă cu micii spectatori, se joacă împreună, află cât este de sănătoasă reciclarea și ce decoruri și păpuși frumoase pot fi construite din cartoane. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.
Duminică, 3 decembrie, ora 11:00 este programat Cheița fermecată, spectacol – atelier realizat de actrița Rodica Prisăcaru, ce le deschide copiilor poarta spre universul magic al teatrului de animaţie, unde întâlnesc personaje preferate din reprezentații ca „Fata babei și fata moșneagului“, descoperă tehnici de mânuire și tipuri de păpuși. Pentru acest spectacol există un număr limitat de locuri (100 de locuri), prețul biletului fiind 7 lei.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.
Accesul în sală este permis până la ora începerii spectacolelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS