6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Începe Stagiunea Colibri. ACTul 2

Craiova: Începe Stagiunea Colibri. ACTul 2

Teatrul ACT București revine de joi, 7 decembrie, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri” din Craiova. Primul spectacol prezentat în cadrul Stagiunii Colibri. ACTul 2 este „N-ai tu treabă!“, de Cătălin Ştefănescu, după „Dănilă Prepeleac“ de Ion Creangă, regia: Alexandru Dabija, cu: Marcel Iureş, Andrei Seuşan, Alexandru Voicu.

Urmează „O intervenție“, de Mike Bartlett, regia Radu Iacoban, cu Ana Ularu, Lucian Iftime, scenografia Cezarina Iulia Popescu, spectacol programat joi, 25 ianuarie 2018, la ora 19:00. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

Cel de-al treilea, „LUNGS“, de Duncan Macmillan, cu Denisa Nicolae, Liviu Romanescu, regia Nicolae Constantin Tănase, scenografia Adeline Andreea Bădescu, va putea fi văzut tot într-o zi de joi, pe 22 februarie 2018, ora 19:00. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

Biletele, care costă 20 lei/persoană – preţ unic, se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Despre spectacolul „N-ai tu treabă!“: „Din motive numai de el știute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morții, Dănilă face o favoare apropiaților și lumii în general și acceptă să povestească CUM a ajuns de la condiția de sărăntoc și idiotul satului la starea de bunăstare actuală.“ Alexandru Dabija, regizor (www.teatrulact.ro)

Radu Iacoban, regizor, despre spectacolul „O intervenție“:
„Asta se întâmplă în spectacolul „O intervenţie“. Se operează pe viu şi fără anestezie o relaţie umană, cu toate implicaţiile ei. Cu haz, cu ură, cu sfaturi, cu emoţie, cu disponibilitate şi cel mai important cu prezenţa. Mike Bartlett scrie pentru un public ancorat în realitate.“ (www.teatrulact.ro)

Despre „LUNGS“: „Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tânăr își dorește un copil. LUNGS este o poveste de dragoste, ușor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată și actuală. Vorbește despre o generație pentru care lipsa siguranței este un mod de a exista.“ (www.teatrulact.ro)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS