Dolj: Prinşi la volan sub influența băuturilor alcooliceLucrători ai Secției 5 Rurală Pielești au fost sesizați, ieri, prin S.N.U.A.U. 112, de un participant la traficul rutier, despre faptul că un autoturism a ieșit în decor pe DN 65, în comuna Pielești.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde l-au identificat pe F. Cristian, de 27 de ani, din Craiova, care a declarat verbal că în timp ce conducea un autoturism, din direcția Balș către Craiova, a adormit la volan, astfel că a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Acestui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Aseară, în jurul orei 22.30, lucrători din cadrul Poliției orașului Filiași, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe G. Laurenţiu, de 18 ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, în timp ce conducea, pe Aleea Unirii din Filiași, un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pe perioada 20.10.2017 – 18.11.2017.

În urma verificării autoturismului s-a stabilit că nu este înmatriculat în circulație, numărul provizoriu montat pe acesta este fals fiind atribuit la data de 25.02.2013 unui alt autovehicul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de  0,33 mg/l alcool în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 decembrie 2018

Craiovean depistat conducând un autoturism neînmatriculat

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova au oprit, ieri, în trafic un tânăr de 29 de ani, din comuna Tîmna, judeţul Mehedinţi, care conducea un autoturism pe Bld. Ştirbei Vodă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că ...

Sumarul ediției de miercuri, 19 decembrie 2018

Top