12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Agenţi de poliţie rutieră din Filiaşi l-au depistat, aseară, pe W. Krzystof, de 49 de ani, cetăţean polonez, în timp ce conducea, pe bld. Racoţeanu din municipiu, ansamblul compus autotractor şi remorca deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot aseară, în jurul orei 22.45, polițiștii Secţiei 7 Rurală Pleniţa l-au depistat, în comuna Vârtop, pe B. Nicolae, din comuna Unirea, judeţul Dolj, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi cu o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, în jurul orei 3.15, polițiștii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism, parcat pe strada Rovinari din municipiu a fost avariat de un alt autoturism care se deplasa pe partea carosabilă. La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție, iar din primele cercetări a reieșit faptul că H. Florin, de 19 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat și avariat un autoturism parcat.
Craioveanul de 19 ani  a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, astfel rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS