10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEvenimentul World Bank „Orașe Magnet: Migrație și navetism în România - Cazul Craiova” la Facultatea de Drept

Evenimentul World Bank „Orașe Magnet: Migrație și navetism în România – Cazul Craiova” la Facultatea de Drept

Evenimentul World Bank „Orașe Magnet: Migrație și navetism în România – Cazul Craiova” va avea loc pe data de 9 noiembrie, la ora 17.00, la Facultatea de Drept din Craiova, în sala 0.1.
„Orașe-Magnet: Migrație și navetism în România” face parte dintr-o inițiativă mai amplă a Băncii Mondiale în colaborare cu Comisia Europeană. Studiul este primul care analizează în mod direct tiparele de migrație și navetism din România și arată că orașele au un rol esențial în creșterea economică și dezvoltare. Raportul identifică motivele pentru care unele orașe sunt mai eficiente decât altele în atragerea migranților și a navetiștilor și, în același timp, propune măsuri care ar putea ajuta zonele urbane să devină mai atractive și mai competitive.
Prezentarea „Oraşe Magnet – Cazul Craiova” va face o trecere în revistă a dinamicilor de dezvoltare urbană din România şi va discuta ce trebuie să facă municipiul Craiova pentru a deveni mai atractiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS