10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Dolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Polițiști din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Nr. 3 Bucovăţ l-au depistat, aseară, pe Cătălin V., de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Vîrvoru de Jos, Dolj, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

În aceeași seară, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Nr. 3 Bucovăţ aflați în executarea serviciului de patruclare au depista-o pe Nicoleta D., de 19 ani, cu domiciliul în Craiova, în timp ce conducea un autoturism, în satul Leamna de Sus, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în autoturism se afla și proprietarul autoturismului O. Mihaiţă, de 24 de ani, din Craiova, care i-a încredințat autoturismul.
Pe numele tinerei de 19 ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, iar tânărul de 24 de ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare a unui autoturism spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște că nu poseda permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS