10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZeci de tineri craioveni, dornici să se angajeze la Wizz Air

Zeci de tineri craioveni, dornici să se angajeze la Wizz Air

Zeci de tineri din Craiova s-au prezentat în această dimineață la sesiunea de recrutare organizată de Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România. Wizz Air va avea şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie, în România, ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată #IamWIZZcrew. Astfel, în toată luna noiembrie, în cinci oraşe din România, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi Timişoara vor avea loc sesiuni de recrutare de tip “Open Day” pentru însoţitori de zbor, ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplinește condițiile cerute de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie. Fie că aveau experiență sau doar dorința de a-și urma un vis, toţi tinerii prezenţi în această dimineaţă la sesiunea de recrutare erau încrezători în şansa lor.
„Vreau să aplic pentru postul de însoțitor de zbor la Wizz Air. E prima dată când aplic, nu am experiență, dar sunt încrezător. De când am zburat prima dată, m-am îndrăgostit de cer, marea de nori este superbă și, pur și simplu, îmi dorec să fiu acolo. Este ca acasă pentru mine. În plus, este un mediu în care lucrez în echipă și îmi place lucrul acesta“, a spus Daniel Teleru, din Craiova.
„Încă de mică îmi place să zbor și am foarte mulți prieteni care mi-au povestit despre viața de însoțitor de bord și cred că este minunat. Sunt optimistă, comunicativă, îmi place să ajut și consider că aceste calități mă vor ajuta să reușesc“, a spus Anne Marie Petrescu, o tânără de 19 ani, studentă.
Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus.
Compania Wizzair este unii dintre operatorii de zbor de pe Aeroportul Internațional Cariova care efectuează curse regulate pe rutele Craiova – Milano, Roma, Bologna, Veneţia, Londra, Liverpool, Barcelona, Madrid, Paris, Koln şi Tel Aviv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS