12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reţinut pentru 24 de ore pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Doljean reţinut pentru 24 de ore pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Polițiștii din Filiași au reţinut, în cursul zilei de ieri, pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 36 de ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
Pe 28 octombrie, în jurul orei 21.30, polițiștii rutieri din Filiași l-au depistat pe S. Marius, de 36 de ani, din sat Răcarii de Sus, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E. 70 – în localitatea Răcarii de Sus, un autoturism având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
De asemenea, bărbatul în vârstă de 36 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,55 gr/l alcool în sânge. Doljeanul de 36 de ani a fost introdus, în cursul zilei de ieri, 30.10.2017, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autoturism cu permis suspendat și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul urmează să fie prezentat astăzi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS