16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Echipa One Barber Shop strânge bani pentru Asociația Vasiliada

Craiova: Echipa One Barber Shop strânge bani pentru Asociația Vasiliada

Echipa One Barber Shop se alătură Asociației Vasiliada în demersul de ajutorare a copiilor din mediul rural cu rezultate bune la scoală, dar care provin din familii aflate în dificultate.
Duminică, 29 octombrie, a fost prima zi în care echipa One Barber Shop a tuns în scop caritabil, într-un spațiu special amenajat în holul central al Mall Electroputere Craiova. Reprezentanții salonului de înfrumusețare din Craiova spun că această acțiune o vor desfășura în fiecare duminică, până la sărbătorile de iarnă. „Ne-am gândit că ar fi un gest frumos. Acțiunile de acest gen nu sunt foarte multe, și am zis să le dăm o mână de ajutor și să punem și noi o cărămidă pe evoluția lor”, a precizat Valentin Bosnea, asociat One Barber Shop.
Fondurile obținute vor fi donate Asociației Vasiliada, pentru susținerea Campaniei ”Gesturile mici fac oamenii mari”. În prezent, în cadrul acestei campanii 60 de copii din mediul rural care au rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii cu posibilități materiale reduse, primesc burse lunare în valoare de 50 ron, pe parcursul întregului an școlar.
„Le mulțumim pentru că au avut această inițiativă inedită de a se alătura uneia dintre cele mai importante campanii sociale ale Asociației Vasiliada, campania «Gesturile mici fac oamenii mari», o campanie pe care o derulăm cu sprijinul TVR Craiova din 2015 și prin intermediul căreia ne propunem să sprijinim copiii care au rezultate bune la învățătură, dar care trăiesc în mediul rural, în familii cu dificultăți materiale”, a declarat părintele Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada.
Asociația Vasiliada a demarat campania „Gesturile mici fac oamenii mari” în anul 2015. Un an mai târziu, campania a fost premiata în cadrul Galei naționale ”Oameni pentru Oameni” drept cea mai bună campanie de strângere de fonduri. Până în prezent, în cadrul acestei campanii au fost ajutați peste 100 de copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS