24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat care a spart mai multe autoturisme din Malu Mare, identificat şi arestat

Dolj: Un bărbat care a spart mai multe autoturisme din Malu Mare, identificat şi arestat

Polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni l-au identificat pe autorul furturilor din autoturisme. Persoana în cauză a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în data de 26 octombrie, un bărbat de 25 de ani din comuna Malu Mare, judeţul Dolj, a sesizat faptul că, persoane necunoscute, prin spargerea geamului de la portiera dreapta spate, i-au sustras radiocasetofonul din autoturismul personal parcat pe un teren viran din comuna Malu Mare, în afara părţii carosabile.
În data de 27 octombrie, în urma unor activități specifice desfășurate de polițiștii Postului de Poliție Malu Mare și Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșoveni, a fost identificat autorul în persoana lui Daniel B., de 28 de ani, din localitatea Malu Mare, judeţul Dolj.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au mai stabilit faptul că, în noaptea de 25/26 octombrie 2017, aceeași persoană a sustras mai multe bunuri din alte trei autovehicule proprietatea persoanei vătămate S. Ionuț, din localitatea Malu Mare, care erau parcate pe raza comunei, după care Daniel B., a sustras bunuri constând în bijuterii din aur, și argint, precum și un aparat de fotografiat din locuința unui bărbat de 39 de ani, din  aceeași localitate, prejudiciul total cauzat fiind în valoare de 15 000 lei.
Dintre bunurile sustrase de bărbatul de 28 de ani, polițiștii au reușit să recupereze bijuteriile și aparatul foto aparținând bărbatului de 39 de ani, precum și o pereche de ochelari de soare, bunuri care fuseseră sustrase din autovehiculele unei alte persoane păgubite.
De asemenea, polițiștii au reușit să  recupereze un radiocasetofon auto care fusese sustras din autoturismul unei a treia persoane păgubite.
Tot în urma cercetărilor s-a stabilit că bijuteriile din aur au fost amanetate de autorul furtului la o casă de amanet situată pe strada George Enescu din Craiova,  pentru suma de 2600 lei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvarșirii infracțiunilor de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS