16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Craioveancă de 40 de ani, decedată în urma unui accident petrecut la Pieleşti

Dolj: Craioveancă de 40 de ani, decedată în urma unui accident petrecut la Pieleşti

O craioveancă de 40 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe DN 56, în comuna doljeană Pielești. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, după primele cercetări ale ofițerilor de la rutieră s-a stabilit că un autoturism Audi înmatriculat în Germania, condus de Alex Joița, de 20 de ani, din comuna Osica de Jos, județul Olt, într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Este vorba de un Volkswagen, condus de Jan Măicănescu, de 44 de ani, din Craiova. Pe locul din dreapta-față al mașini se afla soția șoferului craiovean, de 40 de ani. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD, un echipaj de prim-ajutor, dar și unul de descarcerare, cele trei victime fiind transportate la Spitalul de Urgență Craiova. Polițiștii doljeni au explicat că femeia de 40 de ani a decedat la spital din cauza leziunilor suferite, iar cei doi șoferi au suferit leziuni grave și au rămas internați.
În urma cercetărilor, polițiștii de la rutieră au stabilit că, cel mai probabil, accidentul a avut drept cauză oboseala la volan. Șoferul de 20 de ani, care venea din Germania, ar fi adormit la volan cu aproximativ 30 de kilometri înaite de a ajunge acasă, în comuna Osica de Jos, după care autoturismul a pătruns pe contrasens.
Oamenii legii au mai precizat pentru GdS că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare coporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS