17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Craiova: Sute de pasageri sunt blocaţi pe Aeroportul din Craiova din cauza vremii nefavorabile

UPDATE Craiova: Sute de pasageri sunt blocaţi pe Aeroportul din Craiova din cauza vremii nefavorabile

UPDATE 12:46: Pasagerii care aveau bilete către Bologna au fost şi ei îmbarcaţi, iar aeronava a decolat.

UPDATE 12:01: Pasagerii care călătoresc spre Roma sunt în aceste momente îmbarcaţi în aeronava care a sosit prima la aeroport.

UPDATE 11:48: Una dintre aeronave a aterizat dejja la Craiova, iar cea de-a doua a plecat, în urmă cu câteva clipe, de la Timişoara.

UPDATE 11: 25  Unul dintre avioane a primit permisiunea să decoleze de la Timişoara, iar acum se îndreaptă spre Craiova. După ce va ajunge aici, în el se vor îmbarca pasagerii care călătoresc spre Roma.

UPDATE: Peste 300 de pasageri aşteaptă decolarea cu aeronavele Wizz Air către Roma şi Bologna. Aeronavele nu au putut ateriza pe Aeroportul din Craiova, noaptea trecută, atunci când s-au întors de la Londra si Liverpool, fiind direcţionate către Bucureşti şi Timişoara din cauza plafonului de nori care a fost la 30 de metri de sol, la Craiova. Acum ambele aeronave sunt la Timişoara şi din moment în moment se aşteaptă permisiunea de decolare pentru a veni la Craiova, iar pasagerii să poata fi îmbarcaţi. Conform informaţiilor tehnice de până acum, vizibilitatea a crescut şi ar fi condiţii favorabile pentru aterizare la Craiova. Pasagerii au primit apă şi o gustare, mai ales pentru că unii dintre ei sunt însoţiţi de copii.

Sute de pasageri care ar fi trebuit să plece cu avionul către Roma şi Bologna, în această dimineaţă, se află acum pe Aeroportul din Craiova şi nu pot pleca din cauza vremii nefavorabile. Nicio aeronavă nu este pe pista aeroportului pentru că nu s-a permis plecarea lor de la destinaţiile la care se află acum, tocmai din cauză că nu pot ateriza pe Aeroportul din Craiova. Avionul către Roma ar fi trebuit să plece din Craiova la ora 06:40, ia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS