22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Maşină avariată după ce un copac a căzut peste ea

Craiova: Maşină avariată după ce un copac a căzut peste ea

O maşină marca Matiz, oprită într-o parcare de pe strada Nicolae Julea, din cartierul craiovean Rovine, a fost avariată, ieri, după ce un copac a căzut peste ea. Cel mai probabil, copacul era unul bătrân şi a căzut din cauza vântului puternic. Proprietarul maşinii spune că procedurile prin care va putea să îşi recupereze banii sunt dificile şi că cei care ar trebui să îl îndrume nu fac acest lucru. „M-au trimis la Poliţia Rutieră de unde mi s-a eliberat dovada de intrare în reparaţii. Poliţia Locală a refuzat să-mi dea un document de constatare. M-am dus din proprie iniţiativă la primarie, dar acolo parcă vorbeşti cu pereţii. Se feresc să spună şi cum se numeşte departamentul care se ocupă de zonele verzi.
În final am lăsat acolo o sesizare. O să merg şi cu devizul de la service să-l anexez la sesizare“, a declarat Bogdan Cătănoiu, deţinătorul autoturismului.
Gazeta de Sud a mai scris despre problemele pe care le întâmpină oamenii care au ghinionul ca un copac de pe domeniul public să le cadă pe maşină. În final, pagubele trebuie recuperate în instanţă. Puteţi citi mai multe detalii despre toate procedurile care se fac în astfel de cazuri AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS