6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Circulaţia pe podul Calafat-Vidin, oprită marţi după amiază şi vineri dimineaţă

UPDATE – Circulaţia pe podul Calafat-Vidin, oprită marţi după amiază şi vineri dimineaţă

UPDATE 16:36 –  Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că lucrările planificate în data de 24.10.2017 pentru întreţinerea podului nu au fost finalizate, motiv pentru care acestea vor continua şi în data de 25.10.2017, între orele 09:00 – 11:00. În interval orar menţionat circulaţia pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă.

12:45 Societatea comună româno-bulgară care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat că marţi între orele 13.00-15:00 şi vineri între orele 09.00-11.00, circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, se anunţă într-un comunciat al Poliţiei de Frontieră.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

„Având în vedere aspectele prezentate, va informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătură cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât, la ridicarea restricţiei, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ“, se mai spune în comunciat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS