21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi de jandarmi cu lemne tăiate ilegal

Dolj: Depistaţi de jandarmi cu lemne tăiate ilegal

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, aflaţi pe timpul executării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale şi sustragerii de material lemnos, au depistat în flagrant, ieri, pe raza localităţii Cârna, patru persoane ce tăiaseră fără drept şi transportau cu ajutorul a patru căruţe, mai mulţi arbori.
Jandarmii au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, constatând că se numesc B.S.,  de 21 ani, S.F., de 21 ani, C.M.D., de 19 ani şi M.L., de 16 ani, toţi din loc. Cârna,
La faţa locului a fost solicitat sprijinul de specialitate al unui reprezentant al Ocolului Silvic Segarcea, iar în urma verificărilor şi a măsurătorilor efectuate a rezultat faptul că aceştia aveau încărcată în căruţe cantitatea de aproximativ 2 m3 material lemnos, de esenţă plop.
Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 3500 lei, cf. Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost predat, pe bază de proces verbal, reprezentanţilor Ocolului Silvic Segarcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS