CNI susţine că la începutul săptămânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepţiei, iar stadionul va fi predat Primăriei Craiova

Autori


Compania Naţională de Investiţii susţine (CNI), într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook joi seară, că la începutul săptămânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepției la terminarea lucrărilor de la stadion, urmând ca arena sã fie predată primăriei Craiova.

“Dat fiind interesul crescut manifestat de dumneavoastrã, prin multiplele mesaje trimise, privind desfãşurarea întregului proces la arena sportivã, vã confirmãm faptul cã la începutul sãptãmânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepției la terminarea lucrărilor, urmând ca stadionul sã fie predat primăriei Craiova. Precizăm că decizia organizării meciurilor nu cade în sarcina CNI, disputele sportive fiind obligația exclusivă a primăriei Craiova și a Clubului de Fotbal CS Universitatea Craiova”, susţine CNI.


Alături de mesajul respectiv, Compania Naţională de Investiţii a publicat şi o serie de fotografii de la stadion, unele în premieră, din interior, de la tribuna oficială, masa presei şi vestiare, pe care le puteţi vedea în galeria foto ataşată acestui material.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 decembrie 2018

Baschet (m) / SCM „U“ Craiova a pierdut la Sibiu

Formația masculină de baschet SCM „U“ Craiova a pierdut clar, cu 107-82 (29-14, 18-27, 32-22, 28-19), partida susținută sâmbătă, în deplasare, contra echipei CSU Sibiu, în etapa a 10-a din Liga Națională. SCM „U“ Craiova: I. Mijajlovic (6 ...

Sumarul ediției de duminică, 16 decembrie 2018

Top