17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Mandat de arestare preventivă pus în executare de polițiștii pe numele unei tinere urmărite la nivel național

Craiova: Mandat de arestare preventivă pus în executare de polițiștii pe numele unei tinere urmărite la nivel național

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Dolj –Serviciul Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, au depistat-o în faţa Gării de Craiova, pe Mirabela C., de 18 ani, din comuna Giurgiţa, jud.Dolj, persoană urmărită la nivel naţional, faţă de care Judecătoria Craiova a emis un mandat de arestare preventivă din data de 14.09.2017.
Împotriva acesteia fusese luată măsura controlului judiciar, respectiv de a se prezenta la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, fiind cercetată cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar pe timpul executării măsurii preventive au fost constatate încălcări cu rea-credinţă a obligaţiilor impuse de instanţă.
La solicitarea poliţiştilor din cadrul Biroul Supravegheri Judiciare, instanţa a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.
Persoana în cauză a fost încarcerată în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS