Spectacolul „Exploziv“ al TNC, prezent în două festivaluri de anvergurăTeatrul Național ,,Marin Sorescu” din Craiova, a fost invitat la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi (FITPTI), ediţia a X-a, alături de teatre din peste 20 de ţări, prezintă astăzi, 12 octombrie, spectacolul „Exploziv” de Elise Wilk, regia Andrei Măjeri, în Sala Mare a Teatrului „Luceafărul” din Iaşi.

Pe 14 octombrie, actorii Natașa Raab, Raluca Păun, Marian Politic, Romaniţa Ionescu, Ioana Manciu, Monica Ardeleanu, Alex Calangiu, Ştefan Cepoi, Cătălin Miculeasa, Andrei Ștefănescu vor urca pe scena Teatrului Notarra, în cadrul Festivalului FEST(in) pe Bulevard.

Festivalul FEST(in) pe Bulevard, inițiat de Teatrul Notarra în anul 2013, se desfăşoară în perioada 7-18 octombrie și cuprinde două secţiuni principale şi mai multe secţiuni şi activităţi conexe. Spectacolul „Exploziv“ este o poveste captivantă despre o vârstă fragilă – adolescența, cu visele și nesiguranțele ei, o revelație artistică despre prietenie și prima dragoste, despre relația părinți-copii și cea elev-profesor, despre raporturi de putere între colegii de clasă și dorința de popularitate. Într-o școală cu principiul diversității, o clasă multiculturală (cu afro-americani, latino și un evreu victimă a bullying-ului), apare noul elev, Denis care schimbă ierarhiile devenind preferatul fetelor, mai influent decât șeful clasei, carismatic, rebel și autentic.


Cele două participări din această săptămână continuă seria invitațiilor onorate de Teatrul Național “Marin Sorescu” în această toamnă la festivalurile naționale și internaționale de anvergură. Tot în regia lui Andrei Măjeri, craiovenii pot vedea pe 21 și 22 octombrie, spectacolul “Nunta Însângerată” de F.G Lorca, o tragi-comedie care ne amintește de povestea lui Romeo și a Julietei, de data aceasta pe ritmuri andaluze. Trailer spectacol:

Bilete disponibile la Agenția teatrală, tel. 0251.413.677 sau online https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/150

Galerie foto


Comenteaza acum

Alte stiri

12 decembrie 2017

Inflația, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Rata anuală a inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum în ultimul an, a urcat în luna noiembrie la 3,23%, cel mai înalt nivel din august 2013, când a fost 3,67%, în condiţiile în care ouăle s-a scumpit cu 29,2%

Sumarul ediției de sâmbătă, 16 decembrie 2017

Top