24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Dolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat, ieri, pe Juan T., de 21 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Amaradia fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Postului Galicea Mare și ai Postului Galiciuica l-au depistat pe Marius A., de 18 ani, din comuna Galicea Mare, Dolj, în timp ce conducea, pe strada Măgurii din localitate, un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din cercetări s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către Daniel B., de 21 de ani, din localitate, proprietarul autoturismului.

Aseară, în jurul orei 21.00, lucrători din cadrul Formațiunii Rutiere și Postului de Poliție Cerăt, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat pe Daniel B., de 20 de ani, din comuna Catane, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 561 – în comuna Cerăt, fără a poseda permis de conducere.
Oamenii legii au întocmit în toate cazurile dosare penale pentru conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS