6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni prinşi de poliţie având asupra lor cuţite

Craioveni prinşi de poliţie având asupra lor cuţite

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce participa la o razie organizată la nivelul Poliției Municipiului Craiova, au depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:30, într-un bar situat pe strada Petre Ispirescu din municipiu, pe N. I., de 26 ani, din Craiova, care avea asupra sa un cuțit tip briceag, cu lungime de 25 cm, cu lama de 11 cm.
Polițistii craioveni au întocmit pe numele persoanei în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,port fără drept de obiecte periculoase”. De asemenea, într-un alt local de alimentație publică situat pe str. A.I. Cuza din Craiova, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție l-a depistat pe C. L., 25 de ani, din localitate, care avea asupra sa un cuțit tip briceag, cu lungime de 30 cm, având lama de 14 cm.
Și în acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele tânărului în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,port fără drept de obiecte periculoase”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS