16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi băuţi la volan

Craiova: Prinşi băuţi la volan

Un echipaj  din cadrul Biroului Rutier l-a depistat, ieri după amiază, pe Marius B., de 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, dinspre bulevardul Dacia către str. Maria Tănase,  având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, în jurul orei 1.00, o echipă de siguranță publică  din cadrul Secției 2 Poliție Craiova l-a depistat pe str. General Dragalina pe Constantin A., de 40 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,84mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență nr. 1 Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cele două cazuri, oameni legii au întocmit dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Azi noapte, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-a depistat pe Vespasian G., de 25 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe strada Emil Gîrleanu, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule şi având 0,78mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la SCJU –Secția U.P.U. Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducere fără a poseda permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS