21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Spectacolele Teatrului pentru copii și tineret "Colibri" se ţin doar la sediu, nu în școli și grădinițe

Craiova: Spectacolele Teatrului pentru copii și tineret „Colibri” se ţin doar la sediu, nu în școli și grădinițe

Teatrul pentru copii și tineret Colibri a anunțat că spectacolele din repertoriul instituției sunt prezentate în Craiova exclusiv la sediu și nu în școli și grădinițe!
Teatrul Colibri face această precizare pentru a nu exista confuzii cu companii private de teatru care se pot recomanda cu același nume atunci când își prezintă oferta de spectacole în instituții de învățământ preșcolar, școlar și gimnazial din Craiova.
De la mutarea în noul sediu, din anul 2013, Teatrul Colibri a construit proiecte menite să readucă în conștiința comunității această instituție, care mai bine de 7 ani funcționase în condiții neadecvate, fără scenă proprie.
Recâștigarea dreptului de a putea susține reprezentații pe scena sa a dus la decizia de a atrage publicul în sala de spectacole a păpușilor și poveștilor și de a prezenta spectacole în condiții optime și nu în spații improvizate, total nepotrivite pentru producțiile unei instituții de dimensiunea și importanța Teatrului Colibri.
Orice încercare de folosire nepotrivită a numelui instituției sau inducere a ideii că teatrul de păpuși sosit în grădiniță sau în școală este Teatrul Colibri din Craiova, încalcă legea și norme elementare de bun simț profesional.
Pentru referințe privind spectacolele din repertoriul teatrului se pot apela numerele de telefon 0251.412.473 sau 0251.416.323, se pot consulta site-ul www.teatrulcolibri.ro  și pagina de facebook Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova. Preţul biletului variază între 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului din sală. Pentru grupurile organizate cu instituțiile de învățământ prețul biletului este 5 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS