Dolj: Prinşi conducând fără permis

(Foto: tion.ro)


Un echipaj de siguranţă publică format din polițiști ai Secției 6 Poliție și jandarmi din cadrul G.J.Mb Craiova a oprit, ieri, pentru control, pe strada Buzăului, un autoturism condus de Ileana D., de 38 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Aceeași echipă formată din polițiști și jandarmi, l-au depistat, aseară, pe strada Dorobanților din Craiova, pe Ion I., de 29 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.


Oamenii legii au întocmit dosare penal pentru infracțiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Azi noapte, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe Gruia D., de 29 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti, având permisul de conducere reţinut.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2018

Gorj: Un tânăr fără permis auto, ridicat de poliţie din trafic

Polițiști din Târgu Cărbunești au depistat miercuri în trafic un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fără a poseda permis de conducere. În baza probatoriului administrat în dosar, având în

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 septembrie 2018

Top