Circulaţia auto, întreruptă temporar, luni şi joi, pe podul Calafat-VidinTraficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi întrerupt, luni şi joi, în intervalul 13.00 – 15.00, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie. Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării circulaţiei, potrivit  Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătură cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile astfel încât, la ridicarea restricţiei, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.


Poliţiştii de frontieră recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei “Trafic Online”care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.


Comenteaza acum

Alte stiri

1 decembrie 2017

Dolj: Aproximativ 8 tone de tutun vrac, descoperite la P.T.F. Bechet

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu –P.T.F. Bechet au descoperit într-un automarfar, aproximativ 8 tone de tutun mărunţit, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră. În data de 30.11.2017, în jurul orei 10.00, la ...

Sumarul ediției de marţi, 12 decembrie 2017

Top