12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Doljeni cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Lucrători ai Poliţiei municipiului Băileşti și Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, aflați, ieri, în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe M.LEONARD, 20 de ani, din Băileşti, Dolj în timp ce conducea, pe strada Mărăşeşti din localitate, un autoturism având concentrația de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de seviciu, l-au depistat pe M.DOREL, 57 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Amaradia din Craiova, având o concentraţie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, polițiști din cadrul  Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe S. Laurenţiu, de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea București, din Craiova având o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit pe numele şoferilor dosare de cerecetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS