10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn craiovean urmărit internațional în Germania pentru mai multe fruturi, depistat de polițiști

Un craiovean urmărit internațional în Germania pentru mai multe fruturi, depistat de polițiști

Lucrători ai I.G.P.F.- Post Poliție Frontieră Aeroport Craiova, aflați, ieri, în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România către Anglia, pe S. Cristian, de 27 de ani, din municipiu.
Astfel, la locația indicată s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, care l-au preluat pe tânărul de 27 de ani.
Pe numele craioveanului autorităţile judiciare din Germania au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, pentru comiterea, pe teritoriul acestui stat, a mai multor de infracțiuni de furt prin efracție.
Astfel, se pare că acesta, în vara anului 2015, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracțional  organizat și au pătruns în 21 de imobile ale unor persoane, de unde au furat bijuterii  și bunuri în valoare ce depășește 30.000 de Euro.
S. Cristian a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele său ordonanţă de reținere pentru 24 ore.
Polițiștii l-au încarcerat pe craiovean în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS