16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: O şoferiţă neatentă a provocat un accident soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a trei maşini

Dolj: O şoferiţă neatentă a provocat un accident soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a trei maşini

O şoferiţă de 33 de ani, din Filiaşi, în timp ce conducea, ieri, un autoturism, pe strada 13 Septembrie din municipiu, la intersecţia cu bld. Racoţeanu, a efectuat manevra de viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din direcţia Craiova de către G. Ionuţ, de 21 de ani,  din comuna Grozeşti, județul Mehedinţi.
În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt vehicul condus regulamentar, în direcţia Craiova, de P. Dorin, de 22 de ani, din comuna Ioneşti, județul Gorj.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autoturisme implicate precum şi vătămarea corporală uşoară a şoferiţei, Cornelia D şi a lui C. Petre, de 68 de ani, din comuna Grozeşti, județul Mehedinţi, ambele victime fiind transportate cu ambulanţa la Spitalul nr. 1 Craiova pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS