10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Peste 200 sancțiuni, aplicate șoferilor indisciplinați

Dolj: Peste 200 sancțiuni, aplicate șoferilor indisciplinați

Polițiștii rutieri din Dolj au acționat, în acest sfârșit de săptămână, pe linia prevenirii și combaterii accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive.
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai formaţiunilor rutiere din cadrul celorlalte subunități din Dolj, respectiv Calafat, Filiaşi, Segarcea, Bechet şi Băileşti, au acționat pe principalele drumurile  naţionale şi europene din județul nostru, dar și pe principalele artere rutiere din Craiova.
Totodată, s-a urmărit și creșterea gradului de siguranță rutieră și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolele la care se expun în situația în care nu respectă prevederile legale din domeniul circulației pe drumurile publice.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 227 sancțiuni contravenționale de peste 97.000 lei, dintre acestea 140 sancțiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară.
Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere.
În cadrul acțiunii polițiștii l-au depistat pe S.ION, 60 de ani, din oraş Balş, județul Olt în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 129 km/h în zona de limitare 70km/h. De asemenea, polițiștii l-au depistat și pe M.IODolj: N, 38 de ani, din Tg. Jiu, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6 cu viteza de 120 km/h în zona de limitare 50km/h.
Polițiștii rutieri aflați în acțiune, în acest sfârșit de săptămână, l-au depistat și pe V.TUDOREL, 58 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, a conducând un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 123 km/h în zona de limitare 50km/h.
În cele trei situații prezentate polițiștii rutieri i-au sancționat cu amendă pe șoferi, în conformitate cu prevederile legale, totodată fiind luată măsura complementară de a le fi reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS