21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Craiovean reţinut pentru contrabandă cu ţigări


Polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Craiova a reținut, în urmă cu puțin timp, un craiovean suspectat de comiterea infracțiunii de contrabandă. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, astăzi, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au afectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din complexul Stației C.F. Craiova, astfel fiind depistat Ion B., de 47 de ani, din municipiul Craiova având la vânzare 12 pachete de ţigări, fără marcaj fiscal românesc. Prin extinderea cercetărilor, în autoturismul craioveanului parcat în apropiere, polițiștii au mai fost găsite 2990 pachete țigări de diferite mărci, unele având marcaj fiscal ucrainian, iar celelalte fără marcaj fiscal.
Polițiștii au procedat la indisponibilizarea sumei de 2000 lei găsite asupra craioveanului de 47 de ani, pe care nu a putut-o justifica, a autoturismului în care erau deținute țigările netimbrate, precum și cele 3002 pachete țigari (60.040 țigarete) găsite de oamenii legii.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în baza probatoriului administrat pe numele celui bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.
Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS