6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări

Dolj: Percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări

Lucrătorii Secției nr. 10 Poliție Rurală Poiana Mare au pus în executare, ieri, 3 mandate de percheziție domiciliară, acestea având loc în incinta a trei locații situate în localitatea doljeană Poiana Mare. Percheziţiile au fost efectuate într-un dosar de cercetare penală înregistrat la Parchetul Judecătoriei Calafat.
Cu această ocazie, la una dintre locuinţele lui Marian F., de 55 de ani, situată în comuna Poiana Mare, jud. Dolj, au fost găsite 2000 de ţigarete, ambalate in 100 de pachete, care nu aveau aplicate timbru cu marcaj fiscal, în timp ce într-o altă locuință deținută de același bărbat , polițiștii au găsit un număr de 3960 de țigarete, ambalate în 198 pachete de mărci diferite, care nu prezentau timbre de marcaj fiscal.
De asemenea, la locuinţa lui Valentin F., de 80 de ani, tatăl lui Marian F., situată în aceeași localitate, au fost găsite 840 de ţigarete, ambalate în 44 de pachete care, de asemenea, nu aveau aplicate timbru cu marcaj fiscal românesc.
În urma celor constatate, polițiștii doljeni au indisponibilizat întreaga cantitate de țigarete găsite cu ocazia perchezițiilor efectuate, aceasta fiind depozitată la sediul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS