8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Se închide circulaţia pe mai multe străzi din centru în perioada lucrărilor de pe A. I. Cuza

Craiova: Se închide circulaţia pe mai multe străzi din centru în perioada lucrărilor de pe A. I. Cuza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în perioada desfăşurării lucrărilor de reparaţii pe strada A.I.Cuza, începând cu data de 23.08.2017 până pe data de 25.09.2017 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

-Str. A.I.Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str.Theodor Aman şi str. Constantin Nicolaescu Plopşor;
-Str. Constantin Nicolaescu Plopşor, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. A.I.Cuza şi str. Olteţ;
-Str. Olteţ;
Str. Theodor Aman, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Olteţ şi str A.I.Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a lucrărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.
Primăria solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Referitor la perioada desfăşurării lucrărilor de reparaţii pe strada A.I.Cuza, Primăria Craiova mai precizează că avizul Poliției Rutiere a fost emis până la data de 25.09.2017. Față de acest termen, reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova și-au asumat public finalizarea lucrărilor înaintea datei din aviz, urmând ca restricțiile de circulație rutieră să fie ridicate imediat după încheierea lucrărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS