5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Restricţii de circulaţie în perioada derulării evenimentului „Păpuşile ocupă strada”

Craiova: Restricţii de circulaţie în perioada derulării evenimentului „Păpuşile ocupă strada”

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în perioada desfăşurării animaţiilor stradale care se vor desfăşura în cadrul proiectului „Păpuşile ocupă strada” – ediţia a IV-a, eveniment organizat de Teatrul pentru copii şi tineret Colibri, în perioada 25 august – 1 septembrie 2017, se vor institui restricţii temporare de circulaţie rutieră .

Astfel, în zilele de 25 august şi 1 septembrie 2017, în intervalul orar 18.00-21.00 se va închide circulatia rutieră pe str. A.I.Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Fraţii Goleşti şi intersecţia cu str. Calea Bucureşti.
În zilele de 25 august şi 1 septembrie 2017, în intervalul orar 21.00-22.00 se va închide circulatia rutieră pe următoarele sectoare de drum:
-Str. Calea Bucureşti pe sensul de mers către Universitate, tronsonul cuprins între McDonalds şi Universitate;
-Str. Calea Bucureşti pe ambele sensuri, tronsonul cuprins între Universitate şi Km. 0;
-Bld. Nicolae Titulescu pe ambele sensuri, tronsonul cuprins între intersecţia cu Km. 0 şi str. C-tin Brâncuşi;
-Pasajul Nicolae Titulescu;
-Str. Brestei, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Iancu Jianu şi Km. 0;
-Str. Str. Ştefan cel Mare, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Principatele Unite şi Km. 0;
-Str. Unirii, tronsonul cuprins între Km. 0 şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
Pe perioada desfăşurării deplasării accesul pe străzile adiacente, inclusiv circulaţia prin intersecţia de la Universitate, se va realiza sub îndrumarea agenţilor de poliţie.
Traseele de autobuz şi tramvai ale căror rute sunt incluse sectoarelor de drum restricţionate, se suspendă în intervalul 21.00-22.00.
Primăria solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS