8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cel mai mare flashmob organizat vreodată în Oltenia, la Gala Freaks - 10 ani de succes

Craiova: Cel mai mare flashmob organizat vreodată în Oltenia, la Gala Freaks – 10 ani de succes

Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu a fost, sâmbătă, gazda unui eveniment aniversar, Gala Freaks – 10 ani de succes.
Spectacolul de dans si muzica, a fost găzduit de Melinda Matei şi a adunat peste 800 de spectatori care au fost alături de dansatorii Freaks şi invitatele speciale, Reyna Vox, Delia Popescu şi Theea Sarah, pe parcursul a două ore.
Freaks şi-a prezentat palmaresul, momentele de dans cu care au cucerit cele mai mari scene, şi-a premiat foştii şi actualii dansatori şi i-au pus la încercare pe cei prezenţi. A avut loc cel mai mare flashmob organizat vreodată în Oltenia unde peste 800 de oameni au dansat împreună.
Momentul surpriză al serii a fost reprezentat de show’ul pregătit în memoria fostului lor coleg, Andrei Dragomir, decedat în anul 2013, în urma unui grav accident de circulaţie.
De asemenea, Asociaţia Dance Beat a evoluat pe scenă cu toate categoriile de vârstă, aceştia fiind viitorii dansatori ai Freaks.
Freaks reprezintă trupa de street dance a Craiovei, cu peste 200 de premii naţionale şi internaţionale, câştigate pe parcursul celor 10 ani de existenţă.
Începând cu 19 august, trupa Freaks devine Freaks Dance Company, singura companie de dans din Oltenia care pregăteşte dansatori pentru performanţă, evenimente şi artişti.
Împreună cu Asociaţia Dance Beat se vor alinia la nivelul şcolilor de dans din Europa care pregătesc dansatori pentru campionatele europene şi mondiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS