11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Dolj: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Jiu

UPDATE Dolj: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Jiu

Pompierii doljeni intervin în acest moment pentru scoaterea cadavrului unui bărbat din râul Jiu, în localitatea Malu Mare. Angajaţii ISU Dolj nu fuseseră anunţaţi de faptul că s-ar fi înecat cineva în zona respectivă. Pompierii au ajuns la faţa locului alertaţi fiind de un pescar care a observat cadavrul.

UPDATE 19:23 Din primele informații,  se pare că bărbatul ar avea urme de violență pe corp şi că s-ar numi Lucian Dinulescu.

UPDATE 22:14 „Azi, în jurul orei 17.45, un cadavru de sex bărbătesc, de 42 ani, din Craiova, a fost găsit pe malul râului Jiu, în comuna Malu Mare. La efectuarea cercetării au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, specialiști criminaliști și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cadavrul va fi transportat la morga Spitalului 2 Filantropia, în vederea efectuării necropsiei, în cursul zilei de vineri, ocazie cu care medicii legiști vor stabili cauza decesului. Cauza e în instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a declarat Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS