10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZilele oraşului Dăbuleni

Zilele oraşului Dăbuleni

Zilele oraşului Dăbuleni se vor desfăşura în perioada 18 – 20 august. În cele trei zile de sărbătoare, atmosfera de pe Platforma de desfacere a produselor agricole din Dăbuleni va fi întreţinuţăa de artişti, de muzică, joc şi voie bună, care va fi asigurată pentru cei mici de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele. Pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și  grătare încinse și stropite cu bere rece din belșug.
Pe lângă toate aceste surprize, vor fi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, , vinuri, diversitatea de brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.

Ziua de vineri, 18 august, va debuta cu multe surprize pentru tineret si nu numai: DJ Killer si Mc Darius vor incinge atmosfera de pe platou cu o seara de clubbing, muzica buna si multe surprize pentru cei ce ne vor trece pragul.

Sâmbătă, 19 august, se va derula întâlnirea cu fii şi fiicele satului, parada portului popular. Poi va fi un regal folcloric susţinut de Maria Ghinea şi Constantin Enceanu. Vor urma două recitaluri deosebite susţinute de Dorian Popa şi Corina.

Şi ziua de duminică va fi una specială: Mirela Zisu, Maria Rotaru, Nicu Dumitrică, Victoriţa Lacatusu vor încânta cu folclorul autentic românesc, dupa care petrecerea va continua cu Trupa Datina, seara fiind încheiată cu un show şi recital de excepţie What’s Up!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS