22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un şofer băut a intrat cu maşina în curtea unui imobil şi a accidentat-o pe proprietara acestuia

Dolj: Un şofer băut a intrat cu maşina în curtea unui imobil şi a accidentat-o pe proprietara acestuia

Poliția oraș Dăbuleni a fost sesizată, ieri după amiază, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe strada Henri Coandă din localitate, s-a produs un accident de circulație cu victime. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit, din primele cercetări, faptul că B. Ovidiu, de 35 de ani, din orașul Dăbuleni, Dolj în timp ce conducea, pe str. Henri Coandă din localitate, o autoutilitară a efectuat un viraj la stânga, a pierdut controlul direcției, a lovit gardul împrejmuitor al unui imobil, a pătruns în curtea acestui imobilul unde a accidentat-o pe N. Ioana.
Polițiștii doljeni l-au testat pe bărbatul de 35 de ani cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS