14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi minori dispăruţi, găsiţi în timp record de poliţişti

Dolj: Doi minori dispăruţi, găsiţi în timp record de poliţişti

Poliţiştii doljeni din Livpovu au găsit astăzi, în timp record, doi minori de 4 ani care dispăruseră de la domiciliu. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în jurul orei 14.45, politistii doljeni au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la disparitia a doi minori, in varsta de 4 ani, din localitatea Lipovu, Judetul Dolj. Imediat, toti politistii din zona respectiva s-au mobilizat, fiind astfel demarate cercetarile si investigatiile in zona locuintei, zona din care au disparut cei doi minori, la cautari alaturandu-se si mai multi localnici.

Efectivele din cadrul Politiei Oras Segarcea, Sectiei Rurale nr. 14 Barca si Postului de Politie Lipovu au organizat echipe de cautare, iar in mai putin de o ora de la anuntarea disparitiei, Seful Postului de Politie Lipovu i-a gasit pe cei doi minori care erau foarte speriati, fiind intr-o zona necunoscuta.
Acestia reusisera sa se indeparteze mai bine de un kilomentru de casa, in afara zonei de siguranta, si erau foarte aproape de raul Desnatui, context in care consecintele ar fi putut fi dramatice.
Cei doi minori se aflau in grija unei tinere de 21 de ani, din localitatea doljeana Lipovu, mama unuia dintre baieti si matusa celuilalt, care, la un moment dat a observat ca acestia nu se mai afla la joaca in curte.
Initial tanara i-a cautat in zona apropiata locuintei, apeland si la vecini, insa fara rezultat, anuntand politistii abia dupa o ora de la momentul observarii ca minorii nu se mai aflau in curte.
Seful Postului de Politie Lipovu, agent sef adjunct de politie Ciucur Silviu, a fost felicitat de superiori, fiind un exemplu de profesionalism, un caz in care experienta si flerul unui politist cu state vechi si-au spus cuvantul. (agentul este politist in mediul rural inca din 2004)
Femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda de 200 lei pentru lispa de supraveghere a minorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS