14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTraficul pe podul Calafat - Vidin, întrerupt temporar

Traficul pe podul Calafat – Vidin, întrerupt temporar

Circulația pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă temporar marți, 8 august, între orele 13.00 – 15.00, precum și vineri, 11 august, între orele 9.00 – 11.00, pentru lucrări de întreținere și reparații, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF).
În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului. Societatea româno – bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care administrează podul, a informat Poliția de Frontieră despre întreruperea temporară a traficului.

IGPF recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS