12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Arestat după ce s-a urcat băut la volan şi a produs un accident

Craiova: Arestat după ce s-a urcat băut la volan şi a produs un accident

Un craiovean în vârstă de 44 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Dolj pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, vineri, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost dirijați de ofițerul de serviciu, pe strada Calea Dunării din Craiova, la un eveniment rutier.
Ajunși la locația indicată, polițiștii l-au identificat pe Mişu M., de 44 de ani, din Craiova, iar din primele cercetări a rezultat că în timp ce acesta conducea un autoturism, pe Calea Dunării din municipiu, a pierdut controlul direcției de deplsare și a avariat o autoutilitară staționată.
Polițiștii rutieri au stabilit și faptul că bărbatul de 44 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentur care a fost condus la Spitalul nr. 1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În baza probatoriului administrat de polițiști împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Craiova s-a dispus reţinerea suspectului pe o perioada de 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de ,,conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Ulterior, în data de 29.07.2017, inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova cu propunerea de arestare preventivă, astfel că judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a craioveanului pe o durată de 30 zile.
Polițiștii l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS