6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDelia, concert incendiar la Krypton Sky Club

Delia, concert incendiar la Krypton Sky Club

Sâmbătă, 29 iulie, craiovenii vor avea parte de un show incendiar, marca Delia. Una dintre cele mai iubite artiste din țară, Delia va urca pe scena Satelive din Krypton Sky Club și va cânta cele mai apreciate piese cu care a spart topurile naționale și a adunat milioane de vizualizări pe youtube.

Cunoscută pentru energia debordantă și atmosfera plină de fantezie pe care reușește să o creeze în spectacole, Delia a pregătit și pentru Craiova un program cu care va ține publicul în priză.
Artista a pătruns pe scena muzicală din România în anii 90, ca parte din legendara trupă N&D, iar de atunci, a reușit să propună o mulțime de abordări, stiluri și creații unice, cu care și-a construit o carieră solo remarcabilă. Versatilă, plină de inspirație și cu un umor aparte, artista a reușit să își pună în evidență calitățile și în unele dintre cele iubite emisiuni – concurs difuzate la TV, acolo unde și-a însușit rolul de jurat.

Își surprinde fanii cu apariții spectaculoase, reușește să se reinventeze și dă tonul în muzica românească. Piesele sale devin hit-uri imediat după lansare și crează valuri de vizualizări și like-uri, așa cum este și cea mai recentă piesă, “Rămâi cu bine”, cantata împreună cu Macanache, care i-a adus artistei peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube.
“Rămâi cu bine”, dar și alte piese la fel de apreciate vor aprinde scena din Krypton Sky Club, începând cu ora 23.00. Bilete cu prețul special de 50 de lei s-au pus în vânzare la Krypton Sky Club și în următoarele locații partenere:  Charger Classic Bar – Centrul Vechi, CRAFT – Eugeniu Carada 12, Snobi English Pub – Str. Unirii 169. Pentru rezervări și alte informații, organizatorii pot fi contactați la numărul de telefon 0775. 369. 087 sau la sediul Krypton Sky Club din Str. Henry Ford nr. 48.

Evenimentul este destinat celor cu vârsta de peste 18 ani. Pagina de facebook a evenimentului poate fi accesată la  următorul link: facebook.com/kryptonskyclub pentru mai multe detalii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS