15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Doljean cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Poliţişti din cadrul Secției 8 Rurală Rast au organizat, ieri, o acțiune pe linia nerespectării normelor privind portul și păstrarea armelor și munițiilor, ocazie cu care au acționat în localitățile Rast și Afumați.

În cadrul acestei acțiuni, cu ocazia unui control efectuat la locuința lui M. ION, 80 de ani, din comuna Afumați, privind modul în care acesta își depozitează armele pe care le deține în mod legal, muniția aferentă precum și valabilitatea permisului de armă, au constatat faptul că acesta deținea la locuință o armă cu aer comprimat, calibru 5,5 mm și un pistol cal. 10x22T mm, precum și un număr de patru cartușe cu bile de cauciuc, cal. 10x22T mm.

Cu ocazia verificării valabilității permisului de armă, oamenii legii au constatat că acesta avea aplicată ultima viză în anul 2009.

Polițiștii doljeni au ridicat muniția și cele două arme în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS