24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Ucis cu o lovitură de cuțit

Dolj: Ucis cu o lovitură de cuțit

Un bărbat de 37  de ani din satul Negoiești, comuna Melineşti, şi-a pierdut viața, duminică, după ce a fost înjunghiat în inimă de un consătean.
Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Nicolae Vlăduțu, de 42 de ani, și Nicușor Lascu, de 37 de ani, ambii din comuna Melinești, satul Negoiești, au avut un prim conflict duminică după-amiază, în jurul orei 16. Cei doi s-au certat din cauza unei datorii, iar în timpul altercației Lascu l-a lovit pe Vlăduțu în zona feței, după care cei doi au fost despărțiți de câțiva martori.
După câteva ore, în jurul orei 19.30, Nicolae Vlăduțu a mers la un bar din comună, unde, la ieșire, l-a întâlnit pe cel care îl lovise mai devreme. Scandalul dintre cei doi a reizbucnit, iar Vlăduțu l-a lovit cu un cuțit pe Lascu în zona toracică, lateral stânga, lovitura de cuțit fiindu-i fatală. Anchetatorii au precizat că mai mulți martori, dar și autorul, au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimisă o ambulanță. Bărbatul înjunghiat a fost dus cu ambulanța pe stadionul din comună, de unde urma să fie preluat de elicopterul SMURD, însă a decedat înainte să fie transportat la spital.
Agresorul a fost reţinut, urmând să fie prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS