11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reținut pentru incendierea unei locuințe

Doljean reținut pentru incendierea unei locuințe

Poliţia oraş Filiaşi a fost sesizată în seara de 19 iulie prin SNUAU 112 de Ţ. Ion, din  localitatea Răcarii de Sus, judeţul Dolj, despre  faptul că  la locuinţa vecinei sale a izbucnit un incendiu, fiind anunţaţi şi pompierii. La faţa locului polițiștii au stabilit că S. Ionel Marius, de 35 de ani, din localitate, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu părinţii, în jurul orelor 22.30, pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii contradictorii cu mama sa, a dat foc unor obiecte de îmbrăcăminte din interiorul locuinţei, iar focul a cuprins tot imobilul, care a ars în proportie de aproximativ 80 % din suprafaţa de locuit , extinzându-se şi la acoperişul imobilului.
Focul a fost  stins de pompieri din cadrul ISU Dolj, care au stabilit ca sursă probabilă de producere „folosire intenţionată a focului deschis”.
În urma efectuării cercetării la fața locului , precum și din verificările efectuate s-a stabilit că, S. Ionel Marius înainte de a incendia locuința, a agresat-o fizic pe mama sa Statie Elvira.
Polițiștii doljeni au luat măsura reținerii pe o durata de 24 ore împotriva suspectului , pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe in familie și distrugere prin incendiere, urmând ca astăzi sa fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași cu propunere  de luare a unei masuri preventive. Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS