14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă craiovence s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă cu țigări

Două craiovence s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă cu țigări

O echipă de siguranță publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova a depistat-o, ieri, pe Aleea Ion Vasilescu, în apropierea pieţei agroalimentare Big Nou din cartierul Craiovița Nouă, pe I. Viorica, de 28 de ani, din municpiu, care comercializa ţigări de contrabandă, oferind spre vânzare un 86 de pachete de ţigări de diferite mărci, fără ca acestea să aibă aplicat timbrul de marcaj fiscal românesc.
În acest sens, polițiștii craioveni au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări, conform Legii 86/2006, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării pentru a fi predată reprezentanţilor Directiei Regionale Vamale Craiova.

Tot ieri, în aceeaşi zonă, o echipă de siguranță publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie au depistat-o şi pe G. Lorena, din Craiova, care comercializa ţigări de contrabandă, oferind spre vânzare 30 de pachete de ţigări diferite mărci, fără ca acestea să aibă aplicat timbrul de marcaj fiscal românesc.
Și în acest caz  polițiștii craioveni au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări, conform Legii 86/2006, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării pentru a fi predată reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS