Craiova: “Fun in Summer” la Biblioteca AmanBiblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” organizează în această săptămână, în cadrul proiectului “Fun in Summer”, programe de îndrumare și informare a copiilor din centrele sociale din Craiova. Acest proiect, care se va desfășura pe parcursul vacanței de vară a anului 2017, este consacrat Protecției Mediului.

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, secția American Corner/Mediatecă a organizat vizionarea filmului „Waste Land”, acțiune prin care s-a vizat antrenarea copiilor în direcția unei dezbateri pe marginea temei Protecției Mediului.

“Fun in Summer” reunește opt teme de activități care se vor desfășura în lunile iulie și august la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, dar și la Muzeul de Artă din Craiova și Muzeul Olteniei. Activitățile se adresează copiilor de la “Centrul Social pentru Copii Aripi de lumină”, respectiv “Centrul Social multifuncțional pentru copii Best Life”, ambele entități funcționând sub Arhiepiscopia Craiovei.


Scopul proiectului constă în organizarea de ateliere și activități instructive și educative. Perioada de implementare a proiectului este 3 iulie – 31 august.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 octombrie 2018

Craiova: Accident cu trei maşini în Valea Roşie

Un accident în timpul căruia două persoane au fost rănite a avut loc, în această după amiază, în cartierul craiovean Valea Roşie. O femeie 40 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe o alee, între blocuri, a încercat

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 octombrie 2018

Top