17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident cu trei victime în satul Murta

Dolj: Accident cu trei victime în satul Murta

Un accident rutier în care trei persoane au fost rănite a avut loc, în această seară, în comuna Dobrești, sat Murta. La fața locului Intervine Descarcerarea, EPA Garda Bechet și două echipaje SAJ ale ISU Dolj.

UPDATE: Lucrătorii Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 55, între localitățile Murta și Tîmbureşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Bechet care a stabilit că, în jurul orei 21:40, Daniela C., de 35 de ani, din municipiul Craiova, posesoare a permisului de conducere valabil categ. B, în timp ce conducea autoturismul personal pe DN-55, pe raza localităţii Murta, din direcţia orașului Bechet către municipiul Craiova, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară atât a conducătoarei auto, cât şi a doi minori de 8, respectiv 5 ani, ambii pasageri în autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru efectuarea de investigaţii medicale. Conducătoarea autoturismului a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În această cauză, polițiștii au întocmit pe numele conducătoarei auto un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS