8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Primarul comunei Ostroveni, declarat incompatibil de ANI

Dolj: Primarul comunei Ostroveni, declarat incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum şi indicii privind existența conflictului de interese de natură penală în cazul a nouă foști și actuali aleși locali, printre care se numără şi actualul primar şi fost viceprimar al comunei doljene Ostroveni, Silviu Dorel Preduş.
Potrivit unui comunicat al ANI, în perioada 26 iunie 2012 – 29 august 2013, Preduş a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Ostroveni, județul Dolj (participând, în calitate de reprezentant al primarului și reprezentant al Consiliului Local al Comunei Ostroveni, la 18 ședințe ale Consiliului de Administrație al unității de învățământ).
De asemenea, în perioada 26 iunie 2012 – 28 februarie 2013, a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul societății Preduș Silviu Dorel Persoană Fizică Autorizată, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și g) din Legea nr. 161/2003.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS