11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Două accidente rutiere cu victime din cauza neatenției

Craiova: Două accidente rutiere cu victime din cauza neatenției

O craioveancă, de 21 de ani, în timp ce conducea, aseară, un autoturism pe bld. Dacia către strada Brazda lui Novac, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul condus de Romică M., de 57 de ani, din municipiu, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un alt autoturism condus de M. Ninel, de 34 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a Ancăi S., de 33 de ani, din Craiova,  pasageră în cel de-al doilea autoturism și a lui V. Marian, de 57 de ani, din municipiu, pasager în cel de-al treilea autoturism.

În aceeași zi, în jurul orei 18.45, T. Alexandra, de 21  de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe bld Știrbei Vodă către parcul Tineretului, la intersecția cu strada Rîului nu a respectat semnificația culorilor semaforului electric, trecând pe culoarea roșie și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de M. Florin, de 39 de ani, din municipiu, care circula pe culoarea verde a semaforului electric.
În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a șoferiței de 21 de ani și a minorului M.G., de 16 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.
Polițiștii rutieri au fost prezenți, în ambele situații, la fața locului și au demarat investigațiile, în cele două cauze fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS