Craiova: Două accidente rutiere cu victime din cauza neatențieiO craioveancă, de 21 de ani, în timp ce conducea, aseară, un autoturism pe bld. Dacia către strada Brazda lui Novac, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul condus de Romică M., de 57 de ani, din municipiu, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un alt autoturism condus de M. Ninel, de 34 de ani, din Craiova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a Ancăi S., de 33 de ani, din Craiova,  pasageră în cel de-al doilea autoturism și a lui V. Marian, de 57 de ani, din municipiu, pasager în cel de-al treilea autoturism.

În aceeași zi, în jurul orei 18.45, T. Alexandra, de 21  de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe bld Știrbei Vodă către parcul Tineretului, la intersecția cu strada Rîului nu a respectat semnificația culorilor semaforului electric, trecând pe culoarea roșie și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de M. Florin, de 39 de ani, din municipiu, care circula pe culoarea verde a semaforului electric.


În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a șoferiței de 21 de ani și a minorului M.G., de 16 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

Polițiștii rutieri au fost prezenți, în ambele situații, la fața locului și au demarat investigațiile, în cele două cauze fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 martie 2018

A început Olimpiada Națională de Limba Germană la Craiova

  Olimpiada Națională de Limba Germană Modernă se va derula pentru prima dată la Craiova în perioada 23-29 martie 2018. La această competiție participă 192 de elevi din întreagă țară. Deschiderea festivă a olimpiadei a avut loc vineri, 23 ...
23 martie 2018

Craiova: Reţinut pentru furt din locuinţă

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova i-au identificat, ieri, pe autorii unui furt din locuinţă, în persoana a doi tineri, M. Ştefăniţă, de 22 de ani, din Breasta şi N.F, de 15 ani, din Pleniţa. Poliţiştii au fost sesizaţi, în

Sumarul ediției de duminică, 25 martie 2018

Top