Şcoala de vară „Constantin Brâncuşi” la Universitatea din CraiovaDepartamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează, în perioada 3 – 21 iulie, cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi”. Este cea de-a cincea ediţie reluată (a XVIII-a, în total). 12 de tineri din Italia, Bulgaria, Polonia, Rusia au ales să petreacă trei săptămâni în România, la Universitatea din Craiova. De luni până sâmbătă, în prima parte a zilei, în intervalul orar 9.00 – 12.00, aceştia vor beneficia de cursuri de limbă română şi din două în două zile, în intervalul orar 15:00-18:00 de cursuri de civilizaţie românească. Lecțiile vor fi predate în funcţie de nivelul de limbă română al participanţilor: începător şi avansat.

Pe 9 şi 16 iulie, participanţii la cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vor pleca în excursii tematice la Târgu Jiu şi Drobeta-Turnu Severin.

Nu vor lipsi din programul Şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vizite la muzeele din Craiova și plimbări în Centrul Vechi al Craiovei, Piaţa „Mihai Viteazul”, Grădina Botanică, Parcul „Nicolae Romanescu” sau Parcul Tineretului. De asemenea, studenţii vor participa la ateliere de lucru interculturale.


Pe 20 iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, iar pe 21 iulie, participanţii vor primi diplomele şi va avea loc seara festivă cu o cină tradiţională românească.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 20 iunie 2018

Top